KezdőlapHi-TechInternetHogyan tudhatom meg ki nézte meg a Facebook profilom? Íme a válasz!

Hogyan tudhatom meg ki nézte meg a Facebook profilom? Íme a válasz!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hogyan tudhatom meg, hogy ki nézte meg a Facebook profilom? Ez az egyike azon kérdéseknek, amelyet minden bizonnyal már te is többször feltettél magadnak, elvégre mindenki tudni szeretné ki nézte meg Facebook adatlapját.

A Fast Company magazin egyik közösségi médiára szakosodott szakértője megadja a titokzatos választ erre a kérdésre.

Több százszor is megnézheted kolléganőt, a kedvelt lány/fiú adatlapját, anélkül, hogy erre ő is rájönne. Az adott személy sosem fogja megtudni, hogy kíváncsiságot táplálsz iránta. A dolog hátulütője, hogy soha nem tudhatod ki nézi meg a profilod a világ legnagyobb közösségi hálóján, nyilatkozta Anjali Mullanym a Fast Company szakértője.

Ha a hi5-on mindez lehetséges volt, a Facebook ezeket az adatokat bizalmasabban kezelni. Noha jelentek meg olyan alkalmazások, amelyek ezzel az üzenettel próbálnak átverni, mindez csak kamu. A felhasználok egyszerűen nem férhetnek hozzá ezekhez az adatokhoz.

101 éves a legidősebb Facebookon felhasználó

A Facebook egyik alkalmazottja is megerősítette ezeket az információkat. Keith Adams szerint azok a barátok, akik megjelennek a profilodnál nem azért kerülnek oda, mert sokat nézik a profilod.

A Facebook megmutatja neked a keresőmezőben, azokat a személyeket, amelyekkel a legtöbbet kommunikálsz.

Szóval emberek ne dőljetek be a “Ki nézte meg a Facebook profilom” és hasonló nevű alkalmazásoknak, mert a Facebook egyelőre nem teszi hozzáférhetővé ezeket az adatokat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet