Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sok kisgyerekes anya néz ijedten, ha azt látja, hogy vannak olyan családok, ahol a kutya és a gyerek együtt nő fel, játszanak, futkároznak, teljes közelségben. Az pedig egészen biztosan kiveri a biztosítékot, ha a család házi kedvence megnyalja a gyerek játékát vagy kezét.

beagel-gyerek

Az alábbi videóban egy beagle és egy tündéri kislány elválaszthatatlan kapcsolatát láthatjuk. A kutya úgy viselkedik, mintha ő lenne a bébiszitter. Nem csak, hogy játszik a kislánnyal, hanem gondját is viseli.

Gyakorlatilag szinte minden pillanatban együtt vannak. Közösen esznek, játszanak, hancúroznak, ugrándoznak. De akad olyan is, amikor együtt ”olvasnak”: a gyerek képeskönyvet nézeget, a kutya pedig ül mellette a kanapén, és segít rajta, amikor szinte feldől az ingatag csöppség.

Charlie egy igazi mintakutya, nem rakoncátlan, és, ha a gyerek alszik, akkor is édesen őrzi az álmát. Valójában minden szülő ilyen bébiszitterről álmodik, legyen megbízható, gondoskodó és játékos.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!