Melyik a kedvenc tortád? Mi egy ideje az otthon készített sok gyümölcsös, lehetőleg sütés nélküli tortákért rajongunk. Ezeket nagyon könnyű összedobni, legfeljebb az vesz fel több időt, amíg várni kell, hogy összeálljon. A türelmetlenek sokkal jobb, ha este készítik el, így másnap reggelire már nyugodtan lehet fogyasztani.
Ez a torta azért is nagyon szuper, mert csak 5 percet vesz fel a munkafolyamat, az alapanyagok pedig egyszerűek, és egészségesek.
Hozzávalók: graham keksz, krémsajt és sok eper vagy bármilyen szezonális gyümölcs.
Elkészítés: egy magasabb, kapcsos tortaformába rétegezz egy adag krémsajtot, egy adag, darabokra vágott epret, majd egy adag feltördelt graham kekszet. Ezt ismételd meg még legalább egyszer, de ha jó magas tortaformát sikerül beszerezned, akkor akár többször is lehet.
A lényeg, hogy a legvégső réteg a krémsajton ülő eper legyen, hiszen így a legmutatósabb. Ezután következik a nehezebbik rész: be kell tenni a hűtőbe, legalább 5 órára, és várni. Ha maximális sikert akarsz, akkor egy éjszakára tedd a hűtőbe.