KezdőlapVilágAmikor a fogyatékos gyerek csatlakozik az apjához, énekétől megdermed a közönség!

Amikor a fogyatékos gyerek csatlakozik az apjához, énekétől megdermed a közönség!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Abban a pillanatban, amikor kerekesszékével felgurult az iskolája által szervezett tehetségkutató színpadára, a 16 éves Jared Watson még nem is sejtette, mekkora fordulatot vesz majd az élete. Az édesapjával közösen, aki általában a gitárján kíséri őt, a fiú csak szórakoztatni akarta a társait gyönyörű énekhangjával, a fellépésének ezúttal teljesen más vége lett.

Amikor a fogyatékos gyerek csatlakozik az apjához, énekétől megdermed a közönség!

Jared és apukája a Carrie Underwood által híressé vált I Told You So című érzelmes balladával készült, a feldolgozásuk pedig valósággal ledöbbentette a közönséget. A fiúból ugyanis akkora hang tört elő, amire senki sem számított!

A diák zsigeri természetességgel, kristálytisztán énekelte ki a legnehezebb hangokat, a legmagasabbaktól a legmélyebbekig. Ám ami még ennél is nagyszerűbb volt, hogy a műsorszáma minden egyes másodpercéből csak úgy áradt a zene iránti őszinte szeretete.

Jared egy genetikai betegség miatt kényszerült tolószékbe, mely a gerincoszlopát támadta meg. Az idegrendszeri károsodás sajnos visszafordíthatatlan, ezért élete végéig ennek a segédeszköznek a fogja lesz. A hangja viszont szabadon szárnyalhat: a fiú a harmadik helyezést kapta a versenyen, és minden álma az, hogy kiadjon egy nagylemezt, saját dalaival. Abban pedig, hogy valóra váltsa a vágyait, semmi sem akadályozhatja meg őt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet