Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lélekjelenlétének köszönheti az anyuka, hogy sikerült megmentenie 8 éves kisfia életét, akinek a biztonsági öv csavarodott a nyakára. Brayden majdnem megfulladt az autóban.

Siobhan Sherbovich épp gyerekeivel utazott, amikor a hátsó ülésen ülő fiának nyakára tekeredett a biztonsági öv. Az anyuk azonnal megállította az autót, hogy segítsen fiának, de a biztonsági öv már szorosan rátekeredett a fuldokló fiú nyakára.

“Mielőtt bármit is tettem volna, ő már a plafonról lógott lefele.” – mondta az anyuka, aki hozzátette, a nyomástól a fia vérezni kezdett.

A biztonsági öv azonban nem engedett, ezért az anyuka egy közeli szépségszalonba rohant, ahonnan szerzett egy ollót. A szalon munkatársa azonnal hívta a segélyhívószámot. Mire visszaért az autóhoz, fia már eszméletlen állapotban volt.

“Sikerült kiszabadítanom, ő pedig kiesett az autóból, eszméletlenül.” – nyilatkozta az anyuka.

A nő azonnal megkezdte az újraélesztést, és sikerrel járt. Fia meglepetten kérdezte tőle, amikor magához tért, hogy mi történt vele. A helyszínre kiérkező rendőr megdicsérte a nőt a lélekjelenléte miatt.

“Legyünk őszinték. A rendőröket és tűzoltókat az ilyen helyzetekre képezik ki. De a szülőknek semmilyen tapasztalatuk nincs ilyen helyzetekre. Egészen csodálatos, hogy sikerült megőriznie a lélekjelenlétét, beszaladnia a szalonba egy ollóért, majd elvágnia a biztonsági övet, hogy megmentse a fiát.” – mondta a rendőr.

“Bárkivel előfordulhat, az embereknek fel kell erre készülniük. Nem akarom, hogy más anyuka ugyan ezen kelljen keresztülmenjen. Nem szeretném, hogy bárki más megtapasztaljon hasonlót.” – tette hozzá az anyuka.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!