Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy bölcs ember soha nem sérteget valakit közvetlenül.

Íme, néhány tanács, ami még hasznodra válhat az életben.

1. Hallgass többet.

2. Soha semmit ne kérj közvetlenül.

3. Ne mondj véleményt mások sorsáról.

4. Egy bölcs ember soha senkinek nem árulja el az igazi szándékait. A dicsekvés csak irigységet szül. Az emberek természetüknél fogva hajlamosak az irigységre. Ez az egyik legerősebb érzelem, és erőteljes hatást fejt ki az univerzumban.

5. A rátermettség azt jelenti, hogy képes vagy kihasználni a körülményeidet. A bölcsesség pedig azt, hogy tudod pontosan mit és mikor kell felhasználnod.

6. Egy bölcs ember soha nem sérteget valakit közvetlenül.

7. A bölcs emberek nem játszanak nyílt lapokkal.

8. A bölcs emberek megpróbálják képességeik legjavát használni, még a kisebb célok eléréséhez is. Ezt azért teszik, hogy gyakorlatban maradjanak, és könnyebben megvalósíthassák a nagyobb célokat. A kapcsolatok kiaknázása nem tartozik ide – a bölcs emberek nem használják fel a kapcsolataikat apróságok eléréséhez.

9. Egy bölcs embernek mindig mindene megvan, amire egy problémás helyzetben szüksége lehet, mert előre megfontolta mire lehet szüksége.

10. Egy bölcs ember mindig számon tartja mások véleményét, de nem mond le a sajátjáról. Csak akkor változtatja meg a véleményét, ha úgy látja, az már nem állja meg a helyét, nem tükrözi az igazságot.

11. A bölcs emberek próbálják követni a jeleket, és soha nem hagyják ki a lehetőséget, hogy felhasználják a megszerzett tudást.

12. A bölcs emberek vigyáznak az egészségükre, és nem teszik tönkre azt hamis célok követésével.

13. Egy bölcse embernek nincsenek tévedései csak tapasztalatai, amelyek néha negatívak.

14. A bölcs ember nem csap botrányt, ha konfliktusba keveredik valakivel, és nem von be másokat a konfliktusba.

15. A bölcs ember minden helyzetben előbb az előnyöket látja meg, azután pedig rögtön felméri, melyek lehetnek a negatívumok.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!