Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy gyászoló édesanya meg van győződve arról, hogy két éves kislánya szellemét látta a sírja közelében az új-mexikói Las Cruces-ben.

Faviola Rodriguez csak két éves volt, amikor meghalt, 2018 szeptemberében. A kislányra édesanyja barátja vigyázott, halálának körülményei azóta sem tisztázottak.

Most, majdnem két évvel a tragikus esemény után, Saundra Gonzales úgy véli, kislánya szellemét pillantotta meg a sír mellett egy, a temetőben felszerelt biztonsági kamera felvételein.

Amióta csak kislányát eltemette, Saundrának folyton gondjai voltak a sírral. Folyton eltűntek onnan Faviola játékai és személyes tárgyai, amiket a nő kivitt a temetőbe. Ezért arra kérte a temető dolgozóit, legyenek figyelmesek, hátha meglátják, ki lopja el a lánya dolgait.

Egy másik családnak is hasonló problémája volt. Fiuk sírját, ami a Favioláé közelében áll, rendszeresen megrongálták, és a család úgy gondolta, talán éppen a fiú szabadlábon lévő gyilkosa lehetett a tettes. Ezért térfigyelő kamerát állítottak fel a sírkő közelébe.

Amikor végignézték az egyik éjszaka készült felvételeket, egy kislányt pillantottak meg Faviola sírjának közelében. Kapcsolatba léptek a temető dolgozóival, mivel arra gondoltak, hogy a gyerek elveszett, és azért volt egyedül a sírok között késő éjszaka.

Másnap találkoztak Saundrával a temetőben, elmesélték neki, mi történt, és megmutatták a felvételeket.

Saundra döbbenten nézte a képsorokat, és azt mondta: „Ez az én lányom! Semmi kétségem efelől. Tetőtől-talpig pontosan úgy néz ki, mint ő. A hajától kezdve a ruháján át a szandáljáig pontosan úgy néz ki, mint ő.” – írta a Facebookon az édesanya.

A kis Faviola gyanús körülmények között vesztette életét, miközben édesanyja barátja, Lalo Anthony Castrillo, felügyelete alatt volt. Az orvosok sérülések nyomait találták a kislány testén, és a férfit letartóztatták erőszak vádjával. Egy évvel később azonban óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A férfi elleni eljárás még mindig folyamatban van, a tárgyalást többször is elhalasztották.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!