Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az utóbbi időben ez a kép, amelyen egy titokzatos, szinte láthatatlan macska rejtőzik, bejárta az internetet. Persze mindannyian szeretjük a kihívásokat, de ez egyenesen nevetségesnek tűnt.

A fotót egy felhasználó töltötte fel a Redditre néhány nappal ezelőtt, és azóta körülbelül 22 ezer szavazatot kapott és majdnem ezer hozzászólást írtak hozzá. A feladat, hogy megtaláljuk a képen rejtőzködő macskát, de ez nem mindenkinek sikerül.

Ha nem látod a cicát, ne csüggedj, valóban eltarthat egy ideig, amíg megpillantod. Egy kis segítséget is nyújtunk, és elmondjuk, hogy a macska nem teljes alakjában látható a képen, csak egy egészen kis rész látható a fejéből. Nos, így már sikerül megtalálni a cicát?

A lépcső alatt, a kottatartótól balra kukucskál ki az ajtó mögül, és egy fekete példányról van szó. Ha kinagyítod a képet, biztosan észreveszed. Elég trükkös kis jószág, nem igaz? Ha abban a szobában ülök, valószínűleg nem is vettem volna észre, hogy ott van. Sokaknak okozott nehézséget megtalálni az állatot, ahogy az a hozzászólásokból is látszik:

„Hol van?! Már öt perce keresem!” – írta az egyik felhasználó.

„10 percig kerestem, és csak most láttam meg. Ne ítéljetek el.” – így egy másik.

„Esküszöm, hogy az a macska nem volt ott, amikor először bámultam a képet vagy 3 percig.” – mondta egy másik.

Egyesek viccből még arról is érdeklődtek, vajon nem láthatatlan vagy átlátszó-e a felhasználó macskája, de a legtöbben végül megtalálták a szőrös kis jószágot. Neked mennyi ideig tartott megtalálni a cicát, és sikerült segítség nélkül észrevenned őt? Érdekes, hogy bár a bundája fekete, így azt gondolnád, hogy jobban kitűnik a környezetéből, egyáltalán nem ez a helyzet.

Van még néhány érdekes dolog a képen a macskán kívül is. Egyesek olyan apróságokat emelnek ki, amiket nem mindenki vett észre, például különböző könyveket vagy dekorációs elemeket. Ugyanakkor önmagában már az a tény is érdekes, hogy mennyi ember hajlandó rászánni az időt a kép tanulmányozására. Na és azt megfigyelted, hogy Woody és Jessie a Játékháborúból ott gubbasztanak a könyvespolcon?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!