Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vannak emberek, akik hisznek a karmában, és úgy is élik az életüket, hogy megpróbálják helyrehozni az előző életükben elkövetett hibáikat, és a jelenlegi életükben igyekeznek mindenkinek jót tenni, segíteni, mert a karmikus törvények működési alapelve az, hogy ilyen esetben visszaszáll rájuk a pozitív energia.

Ez a történet igazolja, hogy létezik karma! Tégy jót másokkal, és ez a pozitív energia visszakerül hozzád!

Most egy olyan történet következik, amely bizonyítékul szolgál, hogy létezik karma.

Amikor Roger Lausier 4 éves volt, édesanyjával a Massachussets állami Salem tengerpartján játszott. A kisfiú bement a vízbe, és mire édesanyja észrevette volna, egy erős áramlat a mély vízbe sodorta, és csak pillanatokon múlt, hogy nem fulladt meg.

Roger egy nőnek köszönheti az életét, aki észrevette a bajba jutott gyereket, és azonnal beugrott a vízbe, utána úszott és kihúzta.

A nőt Alice Blaise-nek hívták, és miután elsősegélyben részesítette Rogert, a kisfiú élete megmaradt.

Kilenc évvel később, Roger ugyanott volt, azon a tengerparton napozott, amikor egy nő kiabálására lett figyelmes, akinek a férje a tengerben fuldoklott. Az akkor 13 éves Roger fogta úszómatracát, bement a vízbe, ennek köszönhetően a bajba jutott férfi belekapaszkodott a matracba, és szerencsésen partra ért.

Később derült ki, hogy a férfi Alice Braise férje volt

Mi sem lehet ennél jobb bizonyíték, hogy a karma működik, és azzal, hogy Alice Blaise megmentette Roger életét, most ezen tettének köszönheti, hogy férje életben maradt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!