KezdőlapVilágLiptai Claudiával nyaralnánk legszívesebben a celebek közül

Liptai Claudiával nyaralnánk legszívesebben a celebek közül

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha a magyarok elhívhatnának egy hírességet nyaralni, a legtöbben Liptai Claudiát választanák a Szallas.hu felmérése szerint. Rubint Réka szerezte meg a második helyet, de Brad Pitt és Richard Gere is bekerült a TOP10-be. Az Év Szállása verseny keretében készült kutatás alapján ugyanakkor hatból egy résztvevő soha nem nyaralna együtt celebekkel.

liptai-claudia

Több mint 15 ezer válasz alapján Liptai Claudia a legnépszerűbb celeb Magyarországon – legalábbis vele mennének a legtöbben nyaralni a Szallas.hu kutatása szerint. A színész-műsorvezető a női szavazóknál ugyancsak a második helyen áll Rubint Réka mögött, de a férfiak körében vezeti a népszerűségi listát, így összesítésben is sikerült megszereznie az első helyet. A férfi hírességek közül Brad Pitt verte az összes magyar celebet, Kasza Tibor csak a negyedik, Sebestyén Balázs pedig a 9. helyet tudta megszerezni a hollywoodi sztár mögött.

Míg a hölgyek toplistáján Brad Pitt mellett Richard Gere-nek is jutott hely, a férfi válaszadóknál csak Angelina Jolie-nak sikerült felküzdenie magát a tizedik helyre a külföldi hírességek közül. Úgy tűnik, a magyar urak inkább férfiakkal töltenék a nyarat: a tízes toplistán mindössze három hölgy van. Közülük Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője kapta a legtöbb szavazatot, Bódi Sylvi csak a kilencedik helyen áll.

„A kutatásunkban részt vevők 3 százaléka ugyanakkor csak általános választ adott, és közülük minden huszadik egyszerűen egy szép nőt vinne magával, például az aktuális szépségkirálynőt” – árnyalta a képet Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

Az 50 év felettiek körében népszerűbbek az általában komolyabb arcukat mutató hírességek, például Borbás Mária vagy Vágó István. Ezzel szemben a 23 év alattiak leginkább zenészekkel vagy színészekkel nyaralnának, például Vastag Csabával vagy Vin Diesellel, de William Levy és Ian Somerhalder is bekerült a TOP10-be (előbbi az Árva Angyal és a Marichuy című sorozatokból ismert, míg Sommerhalder a Lost mellett a Vámpírnaplókban játszott).

„Csak a fiatalok kedvencei között szerepel ugyanakkor sportoló, Gyurta Dániel körükben a 8. legnépszerűbb híresség. Igaz, az általános választ adók 13 százaléka szintén valamelyik sportolónkat vinné magával” – tette hozzá Szigetvári József.

Élőben nem mindenki kíváncsi a celebekre

Az Év Szállása verseny keretében végzett kutatás résztvevőinek hatoda ugyanakkor kifejezetten azt nyilatkozta, hogy ha lenne rá lehetősége, akkor sem szívesen nyaralna együtt celebekkel, további 4 százalék pedig a hírességek helyett is családtagot vagy ismerőst választana. A nők elutasítóbbak a híres emberekkel szemben, a fiatalok közül azonban csak minden 12. válaszadó mondana nemet arra a lehetőségre, hogy egy sztárral utazzon el.

A magyarok többsége egyébként a családjával vagy a párjával kettesben szokott utazni, csak 14 százalék mondta, hogy egyedül is szívesen indul útnak. A válaszadók majdnem fele egy romantikus luxusszállodában képzeli el az ideális nyaralást, és a többség fürdőzéssel vagy kényeztető programokkal múlatná az időt. A kutatásban részt vevők negyede töltené túrázással vagy más aktív programmal a nyaralását, ezzel szemben csak minden hetedik válaszadó menne legszívesebben kulturális programokra vagy városnézésre.

Melyik hírességgel mennénk legszívesebben nyaralni?
1. Liptai Claudia
2. Rubint Réka
3. Brad Pitt
4. Kasza Tibor
5. Borbás Mária
6. Gundel Takács Gábor
7. Richard Gere
8. Ákos
9. Sebestyén Balázs
10. Vágó István

TOP10 híresség a férfi válaszadók körében
1. Liptai Claudia
2. Vágó István
3. Kálmán Olga
4. Rudolf Péter
5. Gálvölgyi János
6. Bodrogi Gyula
7. Bajor Imre
8. Majka
9. Bódi Sylvi
10. Angelina Jolie

TOP10 híresség a női válaszadók körében
1. Rubint Réka
2. Liptai Claudia
3. Brad Pitt
4. Kasza Tibor
5. Richard Gere
6. Borbás Mária
7. Vastag Csaba
8. Ákos
9. Vin Diesel
10. Gundel Takács Gábor

Forrás: Év Szállása/Szallas.hu kutatás

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet