Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tavaly október elseje nagy nap volt az RTL Csoport életében: új sorozatokkal, önálló híradóval, prémium saját gyártású műsorokkal elindult az RTLII. A szórakoztató csatorna mérföldkő a kábeltelevíziózás történetében: egyszerre nyújt izgalmas kikapcsolódást és szolgál naprakész információkkal a nézők számára.

RTL2_logo

Saját gyártású műsorok a csatorna saját arcaival

Minden hétköznap késő este jelentkezik a csatorna önálló Híradója Rábai Balázzsal. A napi politikai, közéleti eseményekkel hangsúlyosan foglalkozó híradás fokozatosan a csatorna húzóműsorává vált a 18-49 éves korosztály körében.

A Híradó mellett több más napi, saját gyártású műsorral is jelen van az RTLII a kábelcsatornák piacán.

Rendhagyó tanácsadó műsor a Gazdálkodj okosan!, de népszerű a csatorna Segítség, bajban vagyok című problémamegoldó sorozata is. Az RTLII-n született újjá a Forró nyomon Máté Krisztával, illetve ide költözött a Heti Hetes című szórakoztató műsor. A Péntektől Péntekig heti bulvármagazint Istenes Bence vezeti, ahogy az X-Faktor háttérműsorát, az AfterX-et is.

A Szombat Esti Láz az eddigi legnagyobb siker

Az RTLII eddigi legnagyobb sikere az idén márciusban és áprilisban futott Szombat Esti Láz 4. szériája. A népszerű showműsor átlagosan 10,3%-os közönségarányt ért el a 18-49-es célcsoporton belül. Utolsó adását a teljes lakosságból (4+) 676 148-an látták.*

Hamarosan nyílik a ValóVilla ajtaja

Az RTLII a születésnapot újabb sorozatokkal és saját gyártású műsorokkal ünnepli.

A vihar című mexikói telenovella október 8-án indul, míg Kiefer Sutherland drámasorozata, az Érintés október 13-án rajtol a csatornán. Máté Krisztának új műsora indul Az első millióm története címmel, mely október 9-től, szerdánként lesz látható. Sőt, Magyarország népszerű valóságshow-ja, a Való Világ is hamarosan beköltözik az RTLII nézőinek mindennapjaiba.

(*Forrás: Nielsen Közönségmérés)Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!