Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A mondás szerint, aki elmegy, az mindig hazatalál. Ha igazán fontos vagy valaki számára, és összetartoztok, az vissza fog jönni, lehet, hogy egy hét, egy hónap, de az is lehet, hogy csak egy év múlva.

Hallgass a szívedre, és ha azt súgja, akkor fogadd vissza a legfontosabb embert az életedben! De ha nem, akkor közöld vele, hogy nincs szükséged többé a bizonytalanságra.

Lehet, hogy naiv vagyok, hiszen mindig tárt karokkal és mosolyogva fogadtam azt, aki visszatért. Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt.

De egy idő után már úgy érzem, hogy kimerültem, mert valahányszor visszatért hozzám, mindig újra és újra elhagyott.

“Sajnálom, de valószínű, nem jött még el az ideje egy komoly kapcsolatnak. Szükségem van egy kis személyes térre. Majd hívlak, amikor egy kicsit átgondoltam a dolgokat” – mindig ilyen és ehhez hasonló válaszokat kaptam.

Már kívülről tudtam azokat a kifogásokat, amivel távozott, azonban mégis mindig újra és újra megbocsátottam neki. Tudtam, hogy vissza fog jönni! Csak abban nem voltam biztos, hogy én akarom-e, hogy visszajöjjön.

Az emberek jönnek-mennek az életemben, és nekem mindahányszor egy kicsit megszakad a szívem!

Idővel rájöttem, hogy nekem erre nincs szükségem, és meg is mondtam: “Ha újra elmész, ne gyere vissza, nekem erre a játékra már nincs szükségem” – mondtam egyszer. Meguntam hallgatni a kifogásokat, nincs szükségem rájuk, elegem van abból, hogy mindig csak várjalak.

Ha eddig nem tudtál szeretni, miért állnál most hirtelen készen a szerelemre? Nem hiszem, hogy közben akkorát változtam, hogy most világosodtál meg, hogy nekünk van közös jövőnk. Azt gondolom, hogy azért akarsz visszajönni, mert a megszokott dolgok sokkal kényelmesebbek. Aztán újra itt hagysz.

Azt akarom, hogy ne térj vissza többé, maradj csak simán a múltam része. Nem akarlak többé látni! Ha igazán szeretnél, nem hagynál itt. Ne mondd, hogy többé nem fogsz elmenni, úgysem hinném már el. Az ígéreteid már nem jelentenek semmit.

Nem kell, hogy vissza gyere hozzám, arra van szükségem, hogy soha ne hagyj el. Hogy mellettem legyél a nehezebb időkben is, hogy ne engedd el a kezem a bajban, ne félj a legmélyebb érzelmeimtől, hanem becsüld meg őszinteségem és az irántad tanúsított szerelmem.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!