Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A kelták hitvilága szerint, születése szerint mindenki egy bizonyos típusú fa-jegyhez tartozik. Vagyis attól függően, hogy melyik hónapban születtél az almafa, tölgy, vagy akár lehet, hogy pont az olajfa fog neked védelmet nyújtani egész életedben.

Nézd meg, miről árulkodik a sorsfád a kelta horoszkóp szerint!
Fotó: Pixabay.com

Hogy melyik a születési fád, azt az alábbiakban megtudhatod!

Január – almafa

A kelták hitvilága szerint azok, akik januárban születtek, az almafa védelem alá tartoznak. Ezek a személyek karizmatikusak, kitartóak, mindig mosolyogva érik el azt, amit szeretnének. Életcéljuk, hogy megtalálják az életükben az egyensúlyt. Legalapvetőbb jellemzőjük, hogy hajthatatlanok.

Február – tölgy

Akik ebben a hónapban születtek jó adag optimizmussal, és kreativitással rendelkeznek. Fantáziaviláguk határtalan, és ennek köszönhetően képesek a világot jobbá tenni.

Március – fűz

Akik a fűz védelmét élvezik, társaságkedvelő emberek, nagyon fontosak számukra a baráti kapcsolatok. Azonban nagyon nehezen tudnak kompromisszumot kötni.

Április – nyírfa

A nyírfa védelme alatt álló emberek elővigyázatossággal, cselekvő gondolkodásmóddal, és egy sokkal nagyobb ambícióval lesznek felruházva az életben. Ezek az emberek hisznek álmaikban, és addig nem adják fel, amíg meg nem valósítják őket.

Május – olajfa

Bár nagyon magabiztosnak tűnnek a májusban született emberek, mégis igen meghatározó számukra mások véleménye. Ez igen nagy bátorságot nyújt nekik. Bizonyos helyzetekben döntésképtelenek, de nem áll tőlük távol a manipuláció eszköze sem.

Június – bükkfa

A júniusban született személyek nagyon érzékenyek, sérülékenyek, és nehezen viselik a negatív kritikákat. Életcéljuk az, hogy legyőzzék félelmeiket.

Július – mogyoró

Nagyon fogékonyak az új dolgok iránt, intelligensek, és gyakorlatiasak. A mogyorófa abban lehet segítségükre a júliusban születetteknek, hogy jobban figyeljenek önmagukra, és példaértékű életet éljenek.

Augusztus – lucfenyő

Az augusztusban született személyek erősek, és könnyen alkalmazkodnak bármilyen élethelyzethez. Egyszerre racionálisak, és nagyon impulzívak is, ezért igazán érdekes személyiségnek tűnhetnek a külvilág számára. Ahhoz, hogy jól érezzék maguk a világban, a családtagok szeretetére, és elismerésére is szükségük van.

Szeptember – erdeifenyő

Ismerőseik csodálják, valósággal odavannak értük, hiszen a szeptemberben született emberek nagyon barátságosak, empatikusak, és segítőkész személyiségek. Nagyon diplomatikusak, ügyesen össze tudják egyeztetni a személyes érdekeiket a külvilág kívánságaival.

Október – juharfa

Erős művészi hajlammal, és jó esztétikai látásmóddal rendelkeznek az októberben született emberek. Nagyrészt azokat a dolgokat érzékelik csak a világból, ami szép és csodálatos. Mély érzések jellemzik őket, azonban ezeket nagyon jól palástolják.

November – gesztenye

Azok a személyek, akik a gesztenyefa védelme alatt állnak, nagyon impulzívak, őszinték, és imádnak utazni. A gesztenyefa abban lehet segítségükre, hogy a számtalan ötletük között fel tudják állítani a prioritási sorrendet, és okosan döntsenek.

December – fügefa

Azok akik a fügefa védelme alatt állnak, kiváló humorérzékkel rendelkeznek, nagyon kellemes lehet az ők társaságukban tartózkodni. Azonban határozatlanok, és néha elhamarkodott döntéseket hoznak.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!