KezdőlapVilágSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán hivatalosan is elvált!

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán hivatalosan is elvált!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nemrég kimondták a bíróságon, hogy az ex-álompár hivatalosan sem férj és feleség többé. Bár semmilyen vita nincs köztük, békésen váltak el, és mindenben sikerült közösen megegyezniük. Ötéves gyerekük, Zorka felügyeleti jogát az édesanyja nyerte el, de minden bizonnyal Bereczki is akkor láthatja, amikor csak akarja.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

A pár 2005-ben házasodott össze, két év múlva megszületett Zorka és 2012-ben bejelentették, hogy elválnak, és árulják 69, 9 milliót érő házukat. Az ötszobás, mediterrán stílusú, úszómedencés házat annak idején Szinetár Dóra szülei vettek a fiatal párnak.

A fiatal pár válása durván egy évig húzódott, közben pedig sok találgatásra adtak okot, hogy mi is lehet tulajdonképpen a házasságuk felbomlásának okozója. Rajongók sokasága drukkolt szerelmüknek, így viszont annyival be kell érniük, hogy ezután is közös produkciókban láthatják az elvált párt, mivel a munkájuk összeköti őket.

Ma este a TV2 Sztár a sztárban című műsorban szintén együtt láthatjuk Szinetár Dórát és Bereczki Zoltánt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet