Súlyos betegségben szenvedett Steiner Kristóf

0
8972

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Steiner Kristóf a Mokka vendége volt, ahol elmesélte, 10 éve annak, hogy kigyógyult súlyos betegségéből, az anorexiából.

Súlyos betegségben szenvedett Steiner Kristóf

Az Izraelben élő televíziós személyiség jelenleg épp Magyarországon tartózkodik, ahol rengeteg eseményen részt vesz, leginkább új főzési technikáit, vegán életmódját népszerűsíti. Kristóf a Mokkában azt is elárulta, tudatosan fordult az egészséges életmód felé, hiszen ez segítette kigyógyulni az anorexiából.

A VIVA TV egykori műsorvezetője elmondta, sokáig küzdött a betegséggel, rengeteg módszert kipróbált, hogy legyűrje, de már az is évekig tartott, hogy felismerje a betegséget. A 2000-es évek elején őt is elkapta a size zero kultusz, amikor mindenki a csontsovány Vitoria Beckhamre és Paris Hiltonra szeretett volna hasonlítani.

“Elkezdtem pszichológushoz, pszichiáterhez járni, később gyógyszereket szedtem, aminek az volt az eredménye, hogy társaságban már nem is pislogtam, annyira ki voltam készülve. A gyógyulás akkor kezdődött el, amikor elutaztam Indiába édesapámmal, ezelőtt 10 évvel, és láttam, hogy az élet milyen összetett, és én milyen szerencsés vagyok másokhoz képest.” – mondta Kristóf, majd hozzátette, az indiai út során olyan emberekkel és betegségekkel találkozott, amiről addig fogalma sem volt.

Ugyancsak indiai útja után döntött úgy, hogy hátra hagyja a média világát, kiszáll a mókuskerékből és ezután úgy éli életét, ahogy ő szeretné. A híresség nemrég budapesti otthonát is megmutatta, ha kíváncsi vagy hogy él 9 négyzetméteres lakásában, nézd meg itt a videót!

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!