KezdőlapÉletmódEgészségA kókuszvizes kefir erősíti az immunrendszert, és megakadályozza a rákos betegségek kialakulását

A kókuszvizes kefir erősíti az immunrendszert, és megakadályozza a rákos betegségek kialakulását

-

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon, Whatsappon és a Google Hírek-en!

A kókuszvizes kefir erősíti az immunrendszert, és megakadályozza a rákos betegségek kialakulását.

kokuszviz-kefir

Bár kissé szokatlannak tűnhet, de érdemes kipróbálni a kókuszvizes kefirt, hiszen nagyon gazdag vitaminokba, ásványi anyagokban, elektrolitokban. Kiemelkedően magas a K-, C-, A-vitamin tartalma, sok béta-karotin, niacin, és riboflavin található benne.

Ez a rendkívül egészséges probiotikus ital hatásosabb, mint a hagyományos kefir, mivel nem tartalmaz laktózt és kazeint. Serkenti a tápanyagok felszívódását, ezért jó hatással van az emésztőrendszer működésére.

Nézzük mi mindenre jó a kókuszvíz segítségével készülő kefir:

  • hidratál
  • segíti az emésztést
  • enyhíti a PMS tüneteit
  • erősíti az immunrendszert
  • javítja a látást
  • növeli az energiaszintet
  • elpusztítja a szervezetben élősködő gombákat, parazitákat
  • megszünteti az édesség utáni sóvárgást

A kókuszvizes kefirt már meglévő kefirgomba segítségével állíthatjuk elő, ezért próbáljunk meg beszerezni egy kisebb kezdő adagot. Nekünk most a kefirgombáról leszűrt lére is szükségünk lesz.



Hozzávalók: 5 evőkanál leszűrt kefir egy kevés gombával, 7 csésze friss kókuszvíz, 1 ceyloni fahéj.

Elkészítés: öntsük a kókuszvizet egy fél literes üvegkancsóba, majd adjuk hozzá a kefir levét a kefirgombával, és hagyjuk állni 48 órán keresztül. Ezután szűrjük le a gombákat, adjuk hozzá a fahéjat, és fogyaszthatjuk is.

A gombák segítségével foghatunk is neki az újabb adag készítéséhez.

RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Legfrissebb

    Hirdetés

    Csemegézz

    Ez is érdekelhet