KezdőlapReceptekDesszertElképesztő sütit készít csupán két összetevőből! Ezt neked is ki kell próbálni!

Elképesztő sütit készít csupán két összetevőből! Ezt neked is ki kell próbálni!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A mogyoróvaj imádok köre már akkorára duzzadt, hogy lassan rajongó klubbot hozhatnának létre. Van, aki kanalazná a mennyei finomságot reggeltől-estig, ebédre, reggelire, sőt még álmaiban is. Az alábbiakban leginkább nekik hoztunk egy egyszerű, de könnyen kivitelezhető, mégis különleges receptet.

suti-muffin-sutoben

Elkészítéséhez csupán két hozzávalóra lesz szükség, és még sütni sem kell.

A mogyoróvaj és tejcsokoládé kombinációja annyira finom, hogy valósággal felrobbantja az ízlelőbimbókat. Mindössze csokoládé chipsre és mogyoróvajra lesz szükség, na meg muffin papírformára, amibe belekerülnek az ínycsiklandozó finomságok.

A hozzávalókból jó, ha minél többet beszerzünk, különben könnyen megeshet, hogy mire észbe kapunk, a gyerekek vagy a párunk, már felfalja előlünk. A csokoládéreszeléket és a mogyoróvajat külön-külön fel kell olvasztanunk, ezt tehetjük vízgőz felett, de akár mikróban is. Majd tegyünk egy réteg csokoládét a kis papirkák aljába.

Ezután jön egy réteg mogyoróvaj, majd ismét a csokoládé, és kész is. Hagyjuk egy keveset, míg megszilárdul, akár a hűtőbe is tehetjük, majd gyorsan foghatunk neki a nassolásnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet