KezdőlapHírekMeghalt Komár László

Meghalt Komár László

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghalt Komár László – erősítette meg több lap a Blikk értesülését. A lap reggel azt írta: súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett az énekes. Nem akarta, hogy sajnálják, így titokban tartotta, hogy szervezetében már évek óta ott lappangott a gyilkos kór. Komár László ma hajnalban otthonában, felesége karjaiban hunyt el.

Pár hete arról szóltak a hírek, tüdőembóliával vitték az intenzívre Komár Lászlót. Az énekes élete perceken múlt, ám akkor még sikerült megmenteni.

A Blikknek így emlékezett a kórházból kikerülve a történtekre: Arra emlékszem, hogy elképesztő légszomjam támadt, aztán mint a farkas, úgy üvöltöttem a fájdalomtól. Iszonyatosan nyilallt a vállam, és itt balra a tüdőm fölött. Így szenvedtem végig a kórházba száguldást, de Kriszta tartotta bennem a lelket. A kórházból már kimaradtak a képek, mert az oxigénhiánytól többször is elvesztettem az eszméletem.

http://www.youtube.com/watch?v=8_H-tVCrg58&feature=related

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet