A hét utolsó estéjén Keleti Andrea főzött a vendégeinek. A Szombat Esti láz sztárja nem bízott semmit a véletlenre, bio zöldségeket szerzett be, a meggyet ő maga szedte, és egy közeli napraforgómezőről még néhány szál napraforgót is begyűjtött dekoráció gyanánt. Az beszerzésben és a főzésben férje volt segítségére, nagy egyetértésben és szerelemben dolgoztak együtt a konyhában.
Andi előétele egy hideg uborkaleves volt, főételnek grillételeket készített, a desszertnek pedig egy családi receptet választott: mézes piskótát meggyes grízkrémmel. A népszerű táncospár nem riadt vissza a kihívásoktól: a grillkolbászokat ők maguk töltötték, Andi elmondása szerint ez bizonyos pontokon még erotikus élménynek is betudható volt. Természetesen Keresztes Ildikó számára gondoskodott húsmentes ételről: paradicsommal és fetával töltött padlizsánnal készült.
A vendégek le voltak nyűgözve Andiék otthonától, ami valóban nagyon meleg és szeretetteljes légkört árasztott. Ajándékként egy bekeretezett képet adott a többeknek, amin közösen szerepeltek.
Az uborkalevest senki nem ismerte, így meglehetősen idegenkedtek tőle. Végül az íze mindenkit meggyőzött. A főétel elkészítésében Andi a vendégeket is igénybe vette, együtt sütötték a húsokat és a zöldségeket. Keresztes Ildikó titokban a kolbászokkal szemezett, ezért a többiek persze cukkolni kezdték. Ben bátorításképp egy darabot a szájába tuszkolt, Ildinek viszont mégsem ízlett. A desszert volt a menü fénypontja: mindenki rosszullétig ette a mézes-meggyes csokis süteményt.
Természetesen nem maradhatott el a táncos produkció az este végén: Andi és Zoli ötletes szakács és pincérnőjelmezben ropták a medence partján, majd a műsorszámot a medencébe ugrással koronázták meg. Bennek ez annyira tetszett, hogy ő maga is csatlakozott a vizes mókához..
Hogy végül ki nyerte a hetet, a pénteki Vacsoracsatából kiderül!