KezdőlapReceptekDesszertEgy tábla csokit tesz a leveles tésztába, majd elkezdi behajtogatni. Elképesztően FINOM...

Egy tábla csokit tesz a leveles tésztába, majd elkezdi behajtogatni. Elképesztően FINOM sütit készít!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ahhoz, hogy valami gyors és különleges desszertet készítsünk, nem szükséges mindig órákat töltenünk a kályha mellett. Tanuljuk meg az alábbi érdekes praktikát, így bármikor gyorsan elkészíthetjük ezt a ropogós, sok csokoládéval töltött finomságot.

leveles-teszta-csokolade

Tartsunk mindig a hűtőben egy csomag fagyasztott tésztát. Ez azért praktikus, mert, sokoldalúan alkalmazható, ha gyorsan kell sütnünk valami finomat. Szerezzünk be egy tábla jó minőségű csokoládét a kedvencünkből.

Olvasszuk ki a tésztát, fektessük rá egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és melegítsük elő a sütőt. A tészta közepébe helyezzük a tábla csokoládét, a tészta széleinél vágjunk be kb. fél centis szélességű csíkokat.

Fenyőág szerű technikával kezdjük ráhajtogatni a tésztát a csokoládéra, míg végig befedi azt. A megmaradt részt vágjuk le. A tésztát kenjük be felvert tojással, majd toljuk az előmelegített sütőbe.

Megközelítőleg 15 perc sülés után, amikor már szép aranybarna lesz, készen is van. Tálaljuk kávé, kakaó vagy egy finom tea mellé.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet