Nem rajongunk annyira a habos tortákért, de ezzel a csodával levettek a lábunkról. A belsejében csupa egészség rejlik, nyers gyümölcsöt tartalmaz, nem hizlal, és ráadásul sütni sem kell. Nagyon jól néz ki, és könnyű elkészíteni. Gyorsan szerezzünk be egy óriási zamatos görögdinnyét..
Hozzávalók: dinnyére, tejszínhabra, bogyós gyümölcsökre és mandula pehelyre lesz szükségünk a díszítéshez. Rajtunk múlik, hogy milyen gyümölcsöket szerzünk be, válasszuk a kedvenceinket. A tejszínhabot lehetőleg házilag készítsük el, mellőzzük a bolti változatot.
Elkészítés: mossuk meg jól a dinnyét, majd egy tortaformával vágjunk ki belőle egy részt. Ha a videón látott módon a két végét levágjuk, és belemélyítjük a dinnyébe a tortaformát, akkor szinte egy mozdulattal meg is szabadulhatunk a héjjától.
A körbevágott hús fogja képezni az alapot, vagyis tulajdonképpen magát a tortát. Állítsuk egy tortás tálcára, majd tetőtől-talpig vonjuk be tejszínhabbal. Kívülről díszítsük a mandulával, gyümölcsökkel, és a tetejét is szórjuk meg bogyós gyümölccsel.
Mikor készen vagyunk, tegyük a hűtőbe egy fél órára.