Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Angus T Jones gyerekként szerzett világhírnevet magának, amikor bekerült a Két pasi meg egy kicsi szereplőgárdájába. Két évvel ezelőtt meghökkentő kijelentéseivel került az újságok címlapjára.

angus1

A most 22 éves színész az elmúlt években megbotránkoztató véleményeivel került be a bulvársajtóba, legtöbbször pont azt a sorozatot kritizálta, amivel híressé lett.

2012-ben a 19 éves színész a YouTubera töltött fel egy igen megdöbbentő nyilatkozattal. A vallási nyilatkozattal tűzdelt videóban arra kértem a Két pasi – meg egy kicsi sorozat rajongóit, hogy ne nézzék többet a showt.

“Ha nézed a Két pasi – meg egy kicsi-t, kérlek ne tedd! Része vagyok ennek a shownak és nem akarom többé ezt. Kérlek ne nézd többé, ne töltsd a fejed a sok hülyeséggel.” – nyilatkozta Angus T Jones.

angus2

A YouTubera feltöltött videót interjúk sorozata követte, amiben Angus folytatta a sorozat lejáratását. A Houston’s KHOU-nak adott interjújában elárulta, hogy képmutatónak érezte magát, amiatt hogy olyan műsorban szerepelt és azt csinálta, amit nem is szeretett.

Nyilatkozatainak hatására Angus T Jones-t kirugták a sorozatból, a színész pedig felcserélte a rivaldafényt a hétköznapo életre. Jelenleg a Colodaro Egyetem diákja, a róla készült fotók teljesen ledöbbentették a rajongóit.

Angus T Jones hosszú hajjal, borotválatlan és alkalmi ruhában sétált az utcán.

Íme további sorozataink:

Így néz ki ma Xena, a harcos hercegnő

Így néz ki ma Lucy a Dallasból

Így néz ki ma Dr. Quinn

Így néz ki ma Dennis, a komisz

Így néz ki ma a Dr. Quinn férfi főszereplője

Így néz ki ma a Rém rendes család egykori színésznője

Így néz ki ma a Karate Kid egykori sztárja

Így néz ki ma a Saved By The Bell népszerű szívtiprójaHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!