KezdőlapÉletmódDivat2012-es őszi frizuradivat

2012-es őszi frizuradivat

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az alábbiakban bemutatjuk neked azokat a frizuratippeket, amelyek segítségével az őszi napokon is divatos maradhatsz. Válaszd ki magadnak a hozzád legjobban illő hajviseletet!

1. Romantikus – ölts magadra könnyed, laza stílust, és hagyd, hogy tincseid szabadon hulljanak vállaidra. Válaszd el középen a hajad, de figyelj oda az arcformádra! Mivel nem mindenkinek áll ez a választék jól, próbálkozhatsz a féloldalra fésült, szabadon engedett frizurával is. (A fotón: Jennifer Lopez)

2. Tűzvörös – mi lenne, ha az ősz színeit a hajadon (is) viselnéd? Légy merész, és válassz erős árnyalatokat. Legalábbis ezt javasolják a szakértők, amennyiben a divatot követnéd. Merítsd ihletet a sztárok vörös-korszakából, és kövesd nyomon Nicole Kidman, Katy Perry, Drew Barrymore, Christina Hendricks, Emma Stone és Blake Livelly stílusát, és változtass! Fontos viszont az, hogy a kiszemelt hajszín jól is álljon neked, és ha már gyakorlatba is ültetted, ápold azt a megfelelő termékekkel, hogy hosszan tartó szépségnek örülj. (A fotón: Nicole Kidman)

3. Rövid – amennyiben azon törted a fejed, hogy rövidre nyíratnád a hajad, most itt a megfelelő pillanat. Divatos, elegáns, bájos, egyszóval tökéletes választás lehet. De még mielőtt beleugranál a stílusváltásba, teszteld le magad a számítógép adta lehetőségekkel, vagy kérd ki a fodrászod véleményét, nehogy utólag megbánd, hogy levágattad hosszú hajad! (A fotón: Emma Watson)

4. Vállig érő hosszú haj – sokkal könnyebben rendezhető, mint a hosszú haj. Könnyebben szárítható és alakítható, frizurakészítés szempontjából is előnyös. Nem árt megfontolnod! (A fotón: Jennifer Aniston)

5. Frufru – Olivia Wilde frizurája és főként frufruja egyike a leggyakrabban „lemásolt” hajviseleteknek. A breton tökéletes „kiegészítője” lehet a frizurádnak, már ha ki szeretnéd próbálni és jól is állna neked! Nyírathatod egyenesre, lépcsőzetesre (slégre), és simíthatod féloldalra is, a bájosabb kinézet javára.

6. Nagyon göndör – nézd csak Beyoncét és a rakoncátlan tincseit! Ez a hajviselet is a topon lesz idén ősszel. Így hát, ha a te hajad is ilyen göndör, ne habozz szabadon engedni. A fürtjeidet pedig kihangsúlyozhatod a ma már széles sávban kapható hajkozmetikai termékek segítségével!

7. Bájos hullámok – igen, a hullámos haj visszajött divatba! Ha te is romantikus kinézetre vágysz, és a hajad is hosszú, csavard be a tincseidet, majd engedd a fürtöket könnyedén a válladra omlani. Amennyiben természetesen hullámos a hajad, még nagyobb szerencséd van! Ezt a frizurát sokat díjazzák majd! (A fotón: Minka Kelly)

Fotók: AP

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet